Slik spiller du poker på internett

Vil du vite hvordan du spiller du poker på internett, uten å tape hele tiden? Det er en kjent sak at de fleste pokerspillere vil tape penger, men i det minste kan man ha det gøy så lenge man spiller, og med gode strategier holde ut litt lenger.

Les også: Du kan ta et veddemål på automatspill, her finner du fabelaktige norske casinoer og har mange gode tilbud.

Kan alle vinne penger på poker? Over tid er det jo mange som ikke lykkes, men også mange som lykkes. Forskjellen er kanskje på de som spiller fordi det er et underholdende tidsfordriv, og de som spiller fordi de virkelig har et brennende ønske om å tjene penger på poker.

Hvis du vil tjene penger på poker, må du først og fremst huske på at poker er et ferdighetsspill. Det er ikke som i lotto der du bare velger noe helt vilkårlig, og så har du like store sjanser til å vinne penger som alle andre.

Rundt pokerbordet er det den beste som vinner, stort sett. Litt flaks er også en del av spillet, men aldri et avgjørende element. I nettpoker er det også de beste som vinner (husk at det kan være mer enn en spiller som går med overskudd og tjener penger!). Heldigvis er ikke nivået i nettpoker alltid like høyt, og det skal ofte ganske begrenset kunnskap til for å gjøre rent bord.

Selvfølgelig finnes det mange pokersider å velge blant. På Pokermagasinet finner du en komplett liste over norske pokersider (dvs. pokersider med norsk språk). Her finner du forøvrig en oversikt over alle pokersider og med informasjon om de forskjellige sidene.

Slik blir du god i poker

For å tjene penger på poker må du opparbeide deg ferdigheter. Den beste måten å trene på er å begynne å spille. Du kan spille med lekepenger eller du kan delta i virkelige pokerspill på nett. Valget er ditt.

Om du vil bli god i noe, gjelder det å øve. God gammeldags øving; I militæret kaller man det for drilling, i skolen kaller man det for terping, i sport kaller man det for trening. Øvelse gjør mester, og det samme gjelder for poker. Den som spiller mest, vil ofte også være den som vinner mest.

Skatt på nettpoker

Tjen penger, la være å betale skatt på poker, og du har Skatteetaten etter deg med en gang. Er det virkelig mulig at Norge er så liberale på beskatning av nettpoker?

Først må vi gjøre det klart at nettpoker er helt lovlig i Norge. Det eneste du bør være oppmerksom på er at du må skatte av pokerinntekter som er på 10.000 kroner eller mer per spill.

Det betyr at du kan vinne 9.999 kroner flere ganger om dagen uten å skatte av det. Denne skatteregelen er faktisk en veldig generøs skattelov. For i Norge er det jo slik at man skal skatte av nesten all inntekt. Pokergevinster under 10.000 kroner er imidlertid unntaket.

Ettersom de fleste pokerspill består av gevinster under 10.000 kroner, er poker for mange likestilt med skattefrie inntekter. Imidlertid, dersom Skattefuten anser at dine inntekter kan regnes som næringsinntekt, blir det skatt fra første krone. Om det skjer, er absolutt ikke sikkert, og det vil neppe skje dersom du ikke allerede har flere års pokerspill med positiv avkastning bak deg. Altså ingen fare for å måtte skatte av ordinær pokerinntekt for pokerspillere flest.

Norge er slik sett et skatteparadis for pokerspillere. Det er imidlertid både smart og riktig å opplyse om dine pokerinntekter dersom den totale inntekten utgjør mer enn 10.000 kroner på ett år (selv om du kan tjene flere hundre tusen uten å bli krevd å skatte av det, på grunn av at skatteregelen gjelder en grense på 10.000 kroner per spill).

Vinn på nettpoker på BetSafe Poker

Det finnes flere pokertjenester på nett. Vi har ikke noe behov for å reklamere for en pokertjeneste foran en annen, men om du vil ha vår anbefaling er det altså Betsafe nettpoker som gjelder.

Hvorfor vi trives så godt med å spille nettpoker akkurat her er vanskelig å si, men det kan jo ha noe med kvaliteten på spillene, det norske grensesnittet, og at vi tross alt vinner en del penger i poker her.

Gode grunner til å teste Betsafe Poker

Det finnes mange steder å spille poker på internett. Betsafe Poker er den vi er mest fornøyd med. Det er mange grunner til at Betsafe sin nettpoker-tjeneste er så bra. De har norsk språk på spilling og kundeservice, og dette gjør det litt enklere, tryggere og velkjent, selv for oss som er stødig i engelsk. Viktigst av alt er den følelsen av trygghet vi har når vi bruker BetSafe. Det er en tjeneste vi stoler på, og som har et godt rykte. Selv om man har en premiepott på 300.000 kroner liggende på spillerkontoen på BetSafe, er man trygg på at pengene kan tas ut til norsk bankkonto når som helst. Ærlighet spillselskaper skal man ikke ta for gitt, men BetSafe er blant de få som man kan føle seg trygg på til enhver tid og uansett hvilken type kunde/spiller man er.