Poker: Liste over beste norske nettpoker rom

Poker på nett er veldig populært, men ikke alle pokersider er like seriøse. Vi har plukket ut de beste nettpoker sider som er tilgjengelig for norske pokerspillere.

Les også: Visste du at du kan vinne millioner heg og nå, her finnes gode tips til utrolige sider å vinne penger på.

Å spille nettpoker kan være gøy, og du kan vinne gode penger hvis du er flink pokerspiller. Mange vil tape i lengden, men det finnes faktisk også en hel del som lever av å spille nettpoker.

Poker ulovlig i Norge

Det første man må tenke på når man skal spille poker, er hvor man skal spille:

Du kan ikke spille poker fysisk i Norge, ettersom det ikke er tillatt. Arrangerer du en pokerturnering på norsk jord kan du nemlig risikere at politiet raider lokalet, og du blir straffet. Det er også derfor Poker-NM arrangeres i utlandet, og alle de beste pokerspillerne må dermed på en reise ut av Norge hver gang poker-NM skal arrangeres.

Derimot er det fullstendig lovlig å spille nettpoker i Norge, så lenge pokersiden du spiller på befinner seg på en server i et land hvor nettpoker er lovlig. De fleste norskspråklige pokersider drives av selskaper etablert på Malta og Kypros.

Her er de beste stedene å spille nettpoker

  • Betsson er kanskje vår favoritter innen pengepsill på nett, poker og annet.
  • Betsafe er populær innen både casino, betting og poker for norske spillere. En av de mest populære spilloperatørene. For poker-delen har de tilknyttet seg Parspro nettverket som er temmelig stort. $2500 i signup bonus for Betsafe Poker Red, og $1000 for Poker Black!
  • Expekt Poker har lenge vært en profilert spillaktør med et godt pokertilbud. Velkomst-freeroll inkludert ved første innskudd. Et bra sted å spille poker!
  • Unibet er alltid et sikkert valg for den som skal spille nettpoker. Bra turneringer og cash games her, og nesten obligatorisk å ha en konto hos Unibet hvis du skal spille poker seriøst på nettet.
  • ComeOn begynner også å bli en seriøs utfordrer blant de pokersidene som retter seg mot det norske markedet. Velkomstbonus på $600.
  • Nordicbet har mange forskjellige bonuser og promoteringer til enhver tid, de siste og beste finner du ved å klikke på Nordicbet-linken.

Klikker du på linkene ovenfor vil du bli tatt med til sider hvor du finner de beste bonusene. Det betyr at når du registrerer deg, åpner en konto, og setter inn penger for første gang vil du motta en ekstra bonus. Vi har linket til de beste tilgjengelige bonusene, slik at du kan være trygg på at du finner de beste tilbudene med en gang.

Liste over alle pokersider – her finner du en oversikt over enda flere pokersider